14 Kasım 2010 Pazar


KUANTUM DÜŞÜNCE VE BOLLUĞU ÇEKMEK


Hayatımıza bolluk ve bereketin girmesini engelleyen zihnimizdeki sınırlı düşüncelerdir. Her olumsuz düşünce ve duygu, iyi şeylerin bize gelmesini engeller.


Bolluğu ve bereketi hayatımıza çekebilmek için yoksunluk duygusundan kurtulup, zenginliğe odaklanmalıyız. Parayı bizden esirgeyen “Evren” değil, bizim sınırlı inançlarımızdır.


Yokluk bilincine sahip insanlar için öncelik paradır. Tüm sorunlarının kaynağının parasızlık olduğunu düşünürler, attıkları her adımda para hesabı yaparak, hayatlarında yokluğun daha da büyümesine sebep olurlar.


Bolluk bilincine sahip kişi, parayı sürekli düşünmez, para onun için emeğinin, çabasının ve yaratıcılığının yan ürünüdür.


Yokluk bilincine sahip kişi için “amaç” olan para, bolluk bilincine sahip kişi için sadece “araç”tır.


Bolluğu ve bereketi hayatınıza çekmek istiyorsanız parayla ilgili konularda kendinizi iyi hissetmekle başlayın, parayla ilgili olumsuz inançlarınız ve duygularınız bolluğun size gelmesini engeller.


Bunlar; yokluğun erdem olduğu, spiritüel ve bilge insanların hep parasız olduğu, paranın insanların ahlaki değerlerini bozduğu ya da bolluğu ve bereketi hak etmediğimiz gibi sınırlayıcı inançlardır.


“Yaşamak her alanda bolluk ve bereket içinde olmak” demektir.


Paraya ihtiyacınız olduğunda bunu içinizde o kadar güçlü hissedersiniz ki evrene gönderdiğiniz bu güçlü sinyaller çekim yasasını harekete geçirerek paraya daha çok ihtiyaç duymanıza sebep olur.


Bolluğu hayatınıza çekmek için yokluğa değil “varlığa ve zenginliğe” odaklanmalı, paraya şimdiden sahip olduğunuza bilinçaltınızı inandırmalısınız.


Bilinciniz ve bilinçaltınız birbirleriyle anlaşmalıdır. Bilincinizdeki baskın fikir neyse, bilinçaltınız onu tartışmadan, yargılamadan kabul edecek ve hayata geçirecektir.


Bilincinizdeki baskın fikir, yoksunluk değil, bolluk ve bereket olmalıdır.


Parayı temel amacınız haline getirmeyin. Evrene mutluluk, sevgi ve huzur sinyalleri gönderin. Cömert olun, parayı kazanmak için para verin, insanlara yardım ederseniz, verdiğiniz mutlaka katlanarak size dönecektir.


Parayı yargılamayın, eleştirmeyin ya da tanrısallaştırmayın, temel amacınız haline getirmeyin. Gerçek zenginlik zihninizdedir. Para sadece bir semboldür, gelir ve gider. Eleştirdiğiniz şeyleri kaybedersiniz, bir şeyi hem eleştirip hem de ona sahip olamazsınız.


Hepimiz dengeli ve mutlu bir yaşam sürmek için burdayız. Bu yaşam, ihtiyaç duyduğumuz bütün parayı kazanmayı da içerir.


Uyumadan önce 10 dakika süreyle “zenginlik” ve “bolluk” sözcüklerini bir tekerleme gibi tekrarlayarak uykuya dalın.


Zenginlik duygusu zenginliği doyurur. “Para parayı çeker” sözünün anlamı da budur.


Bilinçli olarak beyan ettiğiniz olumlamaları birkaç dakika sonra zihinsel olarak reddetmeyin. Bu bütün olumlamalarınızı etkisiz hale getirir.


Zenginliğin önündeki engel, sadece zihninizdeki sınırlı inançlardır. Bu engelleri ortadan kaldırdığınızda, hayatınıza bolluk ve bereket kendiliğinden girecektir.


Sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder